floarea soarelui stemă naţională a Moldovei floarea soarelui

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +359 877819314.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Privatization

Centrul de Apel Republica Moldova Pagina Oficială Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene

E-services Registru Chamber Airmoldova

Mass Media din Moldova


Pagina a fost vizitată de 950 ori
Site-ul a fost vizitat de 194835 persoane
Site-ul este folosit de 11 persoane
Site-ul a fost accesat de 17284 ori.

Noutăţile Ambasadei

Ambasadorul Ștefan Gorda a participat la Forul “Raionul nostru – misiunea noastră”organizat în sectorul Mladost al capitalei bulgare

La 8 noiembrie curent, Ambasadorul Ștefan Gorda, la invitația administrației sectorului Mladost din Sofia, a susținut o alocuțiune în deschiderea Forului “Raionul nostru – misiunea noastră”. Evenimentul a fost dedicat politicilor de mediu în dezvoltarea spațiului urban prin implicarea mediului de afaceri, autorităților și societății civile.

În alocuțiunea cu acest prilej, șeful misiunii diplomatice a informat publicul prezent privind reformele majore implementate de guvernul de la Chișinău în domeniul economic, cu accent pe impactul pozitiv al acestora asupra climatului de afaceri din țara noastră. Participanții au fost, de asemenea, familiarizați cu potențialul în domeniul energiei regenerabile, stimulentele și facilitățile pentru derularea afacerilor în acest sector.

Apreciem înalt relațiile durabile de cooperare stabilite cu autoritățile din Mladost.