floarea soarelui stemă naţională a Moldovei floarea soarelui

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +359 877819314.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Privatization

Centrul de Apel Republica Moldova Pagina Oficială Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene

E-services Registru Chamber Airmoldova

Mass Media din Moldova


Pagina a fost vizitată de 205 ori
Site-ul a fost vizitat de 184429 persoane
Site-ul este folosit de 1 persoane
Site-ul a fost accesat de 3331 ori.

Noutăţile Ambasadei

Întrevederea ambasadorului Ștefan Gorda cu Grupul parlamentar de prietenie Bulgaria - Republica Moldova Filip Popov

La 11 ianuarie 2018, ambasadorul Ștefan Gorda s-a întâlnit cu dl Filip Popov Președintele Grupului parlamentar de prietenie Bulgaria - Republica Moldova.

În cadrul reuniunii, interlocutorii au remarcat dezvoltarea fructuoasă a relațiior politice, economice, culturale, subliniind și creşterea substanţială a schimburilor comerciale între cele două ţări. Filip Popov a mulțumit autorităților moldovenești pentru eforturile depuse în vederea prezervării specificului național, cultural și lingvistic al comunității bulgare din Republica Moldova.

În contextul inaugurării Preşedinţiei bulgare a Consiliului Uniunii Europene în primul semestru al anului 2018, ambasadorul Ștefan Gorda a urat succes deputaților prezenți și întregului legislativ în realizarea agendei ambițioase propuse pentru Președinție.

Președintele Grupului de prietenie a exprimat susţinere pentru agenda de reforme şi parcursul european al Republicii Moldova, menționând că cooperarea cu statele Parteneriatului Estic este una din prioritățile externe ale Președinției europene.

La întrevedere au participat membrii Grupului de prietenie din Parlamentul Bulgariei și diplomați ai Ambasadei Republicii Moldova la Sofia.