floarea soarelui stemă naţională a Moldovei floarea soarelui

Linia de urgenţă a Ambasadei Republicii Moldova: +359 877819314.
Atenţie! Exclusiv pentru cetăţenii Republicii Moldova care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar).
La acest număr de telefon NU se furnizează informaţii consulare.

Privatization

Centrul de Apel Republica Moldova Pagina Oficială Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene

E-services Registru Chamber Airmoldova

Mass Media din Moldova


Pagina a fost vizitată de 2633 ori
Site-ul a fost vizitat de 194883 persoane
Site-ul este folosit de 2 persoane
Site-ul a fost accesat de 17341 ori.

Ştiri

04.07.2014

Vizita Preşedintelui Republicii Moldova, dl Nicolae Timofti, în Republica Bulgaria

La 1 iulie curent, Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, s-a aflat într-o vizită oficială în Republica Bulgaria, la invitația omologului său bulgar, în cadrul căreia a avut o întrevedere cu președintele Republicii Bulgaria, Rosen Plevneliev.

23.06.2014

Participarea viceministrului Tudor Ulianovschi la reuniunea Consiliului Miniştrilor de Externe ai statelor OCEMN la Varna, Bulgaria

Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, a participat astăzi, 19 iunie 2014, la Varna, Bulgaria, la cea de-a 30-a reuniune a Consiliului miniştrilor Afacerilor Externe ai statelor-membre ale Organizaţiei Cooperării Economice la Marea Neagră (OCEMN).

10.06.2014

Întrevederea ministrului Natalia Gherman cu ministrul Afacerilor Externe al Bulgariei, Kristian Vigenin

Viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Natalia Gherman, a avut la 10 iunie 2014 o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al Bulgariei, Kristian Vigenin, care a efectuat o vizită în Republica Moldova.

11.10.2013

Vizita Ministrului Afacerilor Externe al Republicii Bulgaria în Republica Moldova

În perioada 7-8 octombrie 2013, Kristian Vigenin, Ministrul Afacerilor Externe al Republicii Bulgaria, a efectuat o vizită de lucru în Republica Moldova la invitația Viceprim-ministrului, Ministrului Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Natalia Gherman.

01.10.2012

La Sofia a avut loc cea de a VI-a şedinţă a Comisiei interguvernamentale moldo-bulgare de colaborare economică

În perioada 27-28 septembrie 2012, la Sofia a avut loc cea de a VI-a şedinţă a Comisiei interguvernamentale moldo-bulgare de colaborare economică. Şedinţa a fost prezidată de către Viceministrul Economiei al Republicii Moldova, Octavian Calmâc, şi Viceministrul Economiei, Energeticii şi Turismului al Republicii Bulgaria, Ivo Marinov.

15.06.2012

Întrevederea bilaterală la nivel de preşedinţi ai Republicii Moldova şi Republicii Bulgaria în cadrul Summit-ului SEECP

La 15 iunie 2012, în cadrul Summit-ului SEECP de la Belgrad, Serbia, Preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a avut o întrevedere bilaterală cu Preşedintele Republicii Bulgaria, Rosen Plevneliev.

19.04.2012

Vizita delegaţiei oficiale conduse de Primul Ministru al Republicii Moldova, dl Vladimir FILAT, în Republica Bulgaria

La 19 aprilie 2012 delegaţia Republicii Moldova condusă de premierul Vladimir FILAT a întreprins o vizită oficială în capitala Bulgariei, în cadrul căreia a purtat discuţii cu Preşedintele Bulgariei Rosen Plevneliev, Preşedintele Adunării Naţionale bulgare Tsetska Tsaceva şi cu Prim-ministrul Republicii Bulgaria Boiko Borissov.

15.12.2011

Miniştrii de Externe ai R. Moldova şi Bulgariei au semnat la Chişinău o Declaraţie comună privind cooperarea în domeniul integrării europene

Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Iurie Leancă, a avut astăzi o întrevedere oficială cu omologul său bulgar, Nickolay Mladenov, care a venit în Republica Moldova la invitaţia şefului diplomaţiei moldoveneşti şi se va afla în ţara noastră în perioada 15-16 decembrie 2011. Este prima vizită oficială a unui ministru bulgar de Externe în ultimii 7 ani în RM.

28.12.2010

Ambasadorul Alexandru Prigorschi a înmânat scrisorile de acreditare

La 10 septembrie 2010, dl Alexandru Prigorschi, Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Bulgaria, a înmânat dlui Gheorghi Pârvanov, Preşedintele Republicii Bulgaria, scrisorilor de acreditare.

10.07.2009

Doamna Lidia Guţu a înmânat Preşedintelui Republicii Bulgaria scrisorile de acreditare

05.06.2009

Participarea Preşedintelui Republicii Bulgaria la lucrările Summit-ului Şefilor de Stat şi Guvern ai Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP)

12.03.2009

Vizita oficială în Republica Moldova a dlui dl Gheorghi Pârvanov, Preşedintele Republicii Bulgaria.

26.02.2009

Şedinţei a V-a a Comisiei interguvernamentale moldo-bulgare privind colaborarea economică şi tehnico-ştiinţifică dintre Republica Moldova şi Bulgaria