floarea soarelui stemă naţională a Moldovei floarea soarelui
Centrul de Apel Republica Moldova Pagina Oficială Ministerul Afacerilor Externe şi Integarării Europene

E-services Registru Chamber Airmoldova

Mass Media din Moldova


Pagina a fost vizitată de 157 ori
Site-ul a fost vizitat de 192347 persoane
Site-ul este folosit de 4 persoane
Site-ul a fost accesat de 33605 ori.

Activităţi şi evenimente - Diaspora

19.07.2016

Diaspora Business Forum

Stimați concetățeni, biroul pentru relații cu diaspora (BRD) este în căutare de oameni de afaceri și manageri originari din Republica Moldova, stabiliți peste hotare.

16.06.2016

Zilele Diasporei

Stimați concetățeni,

După cum v-ați obișnuit, în luna august vor fi organizate Zilele Diasporei.

15.06.2016

Alegeri prezidențiale 2016

În contextul alegerilor prezidenţiale stabilite pentru data de 30 octombrie 2016, Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova (CEC) a lansat aplicaţia on-line de înregistrare prealabilă a cetăţenilor Republicii Moldova cu drept de vot aflaţi în străinătate.

02.10.2014

Tradiţionala întrevedere cu masteranzii moldoveni din cadrul Institutului Francofon de Administraţie şi Gestiune din Sofia

La 01 octombrie curent, Ambasada Republicii Moldova la Sofia a fost reprezentată la inaugurarea oficială a anului academic al Institutului Francofoniei pentru Administrare şi Gestiune (IFAG) cu sediul la Sofia, Bulgaria.

10.10.2013

Întâlnirea cu masteranzii moldoveni din cadrul Institutului Francofon de Administraţie şi Gestiune (IFAG) din Sofia

La 09 octombrie curent, în incinta Ambasadei Republicii Moldova la Sofia, a avut loc întâlnirea cu masteranzii din Republica Moldova, care îşi fac studiile la Institutul Francofon de Administraţie şi Gestiune (IFAG) din oraşul Sofia, Republica Bulgaria.

03.09.2013

Lucrătorii migranţi şi rudele acestora sunt invitaţi să aplice la Programul „PARE 1+1”

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM anunţă începutul celui de-al treilea apel de finanțare în cadrul Programului "PARE 1+1", la care sunt invitați toţi lucrătorii migranţi sau rudele lor de gradul l, care intenționează să lanseze sau să dezvolte o afacere existentă în Republica Moldova.

04.06.2013

Turneul de mini-fotbal cu participarea diasporei din Moldova

La 1 iunie 2013, pe stadionul „Rakovscki” din oraşul Sofia, a avut loc cea de-a II-a ediţie a turneului de mini-fotbal între reprezentanţii diasporelor.

30.04.2013

Flashmob la Sofia pentru susţinerea Moldovei la Eurovision

La 28 aprilie 2013, moldovenii din Sofia au participat la flashmob-ul de susţinere a reprezentantei Republicii Moldova la Eurovision din acest an, Aliona Moon.  Campania “O mie de lumini către Lună” este destinată promovării interpretei noastre la Eurovision prin promovarea drapelului naţional, care este sărbătorit la 27 aprilie.

08.03.2013

Sărbătorirea „Mărţişorului” de către comunitatea moldovenească în Republica Bulgaria

Cu prilejul sărbătorilor de primăvară, la data de 8 martie 2013, în incinta Ambasadei Republicii Moldova la Sofia o fost organizată o festivitate dedicată sărbătorii tradiţionale „Mărţişor” şi zilei de 8 martie.

07.12.2012

Întâlnirea cu studenţii moldoveni din cadrul Institutului Francofon de Administraţie şi Gestiune (IFAG)

La 7 decembrie curent, în incinta Ambasadei Republicii Moldova la Sofia, a avut loc întâlnirea cu studenţii, masteranzii din Republica Moldova, care îşi fac studiile la Institutul Francofon de Administraţie şi Gestiune (IFAG).

06.12.2012

Întâlnirea cu studenţii moldoveni la Plovdiv

În scopul promovării dialogului constructiv şi menţinerii legăturii cu cetăţenii Republicii Moldova aflaţi pe teritoriul Bulgariei, la 6 decembrie curent, colaboratorii misiunii diplomatice au efectuat o vizită de lucru la Plovdiv în vederea unei întâlniri cu studenţii moldoveni, înmatriculaţi la studii în instituţiile de învăţământ din or. Plovdiv.

09.09.2011

Întrevedere cu membrii comunităţii moldovenilor din Republica Bulgaria

Cu prilejul sărbătoririi a 20 de ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova, la data de 9 septembrie 2011, Ambasada Republicii Moldova la Sofia a organizat o festivitate consacrată acestei aniversări, la care au participat membrii diasporei moldoveneşti din Bulgaria.